StudentDream Forums
Get to know each other and share knowledges
HomeFAQSearchMemberlistUsergroupsHome Register
ProfileLog in to check your private messagesLog in to check your private messagesLog inLog inPhoto Gallery

Adidas Ultra Tech True Green

 
Post new topic   Reply to topic    StudentDream Forums Forum Index -> Management and Accounting classes
View previous topic :: View next topic  
Author Message
cuzsu4ixJoined: 29 Nov 2019
Posts: 3

PostPosted: Fri Nov 29, 2019 11:44 pm    Post subject: Adidas Ultra Tech True Green Reply with quote

[img]https://d1zkmbbkp46fmz.cloudfront.net/_OjwSjD4BrYg4VfRK-s72HJWGQw=/700x700/b/4/9/1/b491962e98106446dea46b930149bab74fddd193_adidas_ultra_tech_trugrn_ftwwht_lusred_bd7936_os_1.jpg[/img]


Denna Adidas Skor Dam Rosa är täckt av en färgkombination av Raw White, Hi Res Yellow och Raw Khaki och tar på sig ett nät, mocka och nubuckkonstruktion med Raw White som dominerar huvuddelen av den övre. Olivtoner träffade sedan ögonskalan, tå, midfoten och hälen. Ytterligare kontrast är tillägget av Hi Res Yellow på de tre ränderna branding, övre öglor, branding på tungan och hälen och hälen. En mellersula med en webbed slår ihop looken på denna Adidas Ultra Tech tillsammans med en yttersula i svart gummi.


Dragon Ball Z-samlingen från Adidas Skor Ny Modell fortsätter in i november med striden mellan Vegeta och Majin Buu. För Vegeta används adidas Ultra Tech-silhuett med karaktärernas signatur Blå, Gul och Vita färger i hela dess övre. Märkta klackar ovanpå en solid yttersula i svart gummi fullbordar designen.


För dem som kan ha missat Adidas Skor Guld utgåvan från Dragon Ball Z Collection har adidas Originals just tappat en helt ny "Blue Rose" färgväg. Löparen från 90-talet sportar en kombination av mocka och nät i sin övre del i olika nyanser av blått, grått och ljusrosa. Ett grått band med tre ränder som märkes på sidorna ovanpå en vit bäddsulaenhet fullbordar designen.


Adidas Ultra Tech True Green är nästa stil i raden att släppa från DBZ x adidas-kollektionen, och den kommer att komplettera adidas Kamanda “Majin Buu” -utgåva för stridsuppsättningen. För Vegetas adidas Ultra Tech täcks sneakerens nubuck-, läder- och neoprenöverdel i färgerna på karaktärens signaturpansningsdräkt med blå, gula och vita nyanser i hela. Slutligen toppar en svart nätad överlägg på den vita mellansulan och svart yttersula av gummi.


https://www.rea-skor.com/
_________________
Adidas Shoes 2019
Adidas Lxcon Core Black
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    StudentDream Forums Forum Index -> Management and Accounting classes All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum